« Takaisin

CVS Active Glitter 44 mod. 0005

Centrostylen uutuus Active kehys mallisto. CVS Active kehykset on varustettu uusilla patentoiduilla aisoilla.Tämä malli sopii yleensä 5-10-vuotiaille.  

Uusien aisojen kaksoiskaarevuuden ansiosta kehys asettuu lasten kasvoille oikein ilman ylimäärästä liikkumista sekä maksimoiden käytön mukavuuden. Lisäksi mukavuutta lisää aisojen valmistusmateriaali. Aisat ovat nimittäin valmistettu kahdesta materiaalista, kumilla (sisäpinta) ja vahvalla grilamid muovilla.Kehyksen mukana tulee myös helposti säädettävät Frame- lock -aisanpäät, jotka varmistavat kehyksen pysymisen paikallaan vauhdikkaimmissakin leikeissä. Sisältää kovan kotelon. 

3 pointtia

  • Korkea mukavuus & alhainen paino

Erikoiskehitettyjen nenävälin ja aisojen muodon ansiosta kehys istuu erinomaisesti lasten kasvoille.

  • Vahva ja turvallinen

Kehys on valmistettu vahvasta grilamid muovista, joustavasta ja kevyestä materiaalista valmistetut kehykset sopii täydellisesti lapsille.

  • Optinen laatu & Correct Optical Center

Erinomainen nenävälin muotoilun ja uusien pitkien kaartuvien aisojen ansiosta, kehys tarjoaa käyttäjälleen parhaan mahdollisen istuvuuden. Suosittelemme kehyksen mukana tulevia Frame-lock aisanpäitä, jotka ovat suunniteltu erityisesti urheiluun ja aktiiviseen elämäntapaan.

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Neon pinkki/glitter fuksia ref: F000544033 Tilattavissa
Glitter kirkas turkoosi ref: F000544029 Tilattavissa
Kirkas/punainen ref: F00544036 Tilattavissa
Pinkki ref: F000544032 Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : Centrostyle, Italia
Malli: CVS Active Glitter kehys 5-10 vuotiaille
Koko: 44 - 14 115

Suosittelemme myös

Ball, lasten nauhat

09002.jpg&width=280&height=500
Sisältää 12 kpl värillisiä lasten nauhoja

Airport San Francisco lukulasit

010_-_Airport_group_shoot.jpg&width=280&height=500
San Franciscon lukulasilajitelma on valmistettu täysin metallista, ja malliston inspiraation lähde on kuuluisa Golden Gate silta ja erityisesti sen jylhät linjat ja muodot. Lukulasien paksut reunat, tupla nenäsilta, tarkat yksityiskohdat ja upeat väriyhdistelmät tekevät näistä lukulaseista erittäin näyttävän..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »