« Takaisin

Saturn 2 showcase avainlukitusUusi entistä näyttävämpi Saturn 2 kaksipuolinen kehysteline on katseenvangitsija ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. 

Kehysteline on kaksipuolinen, jonka toisella puolella on 8 LED valaistuksella ja avainlukituksella varusteltu lasikuutiot, jonne voit laittaa kehysvalikoimasi helmet näytille. Toisella puolella on 54 kehyspaikkaa lukituskoukuilla. Kehystelineeseen saa vaihdettavan valollisen taustalevyn/julisten, joka mahdollistaa kehyksesi esittelyn oman tunnelman mukaan. Taustalevyn/julisteen vaihto onnistuu helposti kahden siirrettävän paneelin avulla. Pohjapaneeli on myös vaihdettavissa, jonka avulla voit mukauttaa telineet sopimaan liikkeen tiloihin.

Vahva metallirunko antaa parhaan mahdollisen suojan ja vakauden kehyksillesi. Telineen pohjassa on lukkiutuvat rullat, joten telinettä on helppo siirtää ja asetella uudelle paikalle.

Telineisiin on saatavilla monia erilaisia lisätarvikkeita.

Lisätiedot

Valmistaja : TopVision, Hollanti
Malli: 8+54 kehyspaikkainen avainlukitus
Väri: Muokattava

Suosittelemme myös

Mino V4 avainlukitus

minov4keylock.jpg&width=280&height=500
Mino V4 kehysteline seinälle avainlukituksella
Eleganttisen yksinkertaiset Mino V4 kehystelineet ovat valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä materiaalista, tämän lisäksi innovatiivisen teknologian avulla, nämä telineet tarjoaa tyylikkään ja turvallisen ratkaisun kehysten esittelyyn ja säilytykseen..

Saturn Double sided kaukosäädettävä

dd_3.jpg&width=280&height=500
Hollantilainen TopVision Saturn kaksipuolinen kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. Telineessä on helppotoiminen kaukosäätöinen lukitus
Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa; 6 rivinen ja 90 kehyspaikkainen, 8 rivinen ja 120 kehyspaikkainen..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »