« Takaisin

Saturn 2 showcase avainlukitusUusi entistä näyttävämpi Saturn 2 kaksipuolinen kehysteline on katseenvangitsija ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. 

Kehysteline on kaksipuolinen, jonka toisella puolella on 8 LED valaistuksella ja avainlukituksella varusteltu lasikuutiot, jonne voit laittaa kehysvalikoimasi helmet näytille. Toisella puolella on 54 kehyspaikkaa lukituskoukuilla. Kehystelineeseen saa vaihdettavan valollisen taustalevyn/julisten, joka mahdollistaa kehyksesi esittelyn oman tunnelman mukaan. Taustalevyn/julisteen vaihto onnistuu helposti kahden siirrettävän paneelin avulla. Pohjapaneeli on myös vaihdettavissa, jonka avulla voit mukauttaa telineet sopimaan liikkeen tiloihin.

Vahva metallirunko antaa parhaan mahdollisen suojan ja vakauden kehyksillesi. Telineen pohjassa on lukkiutuvat rullat, joten telinettä on helppo siirtää ja asetella uudelle paikalle.

Telineisiin on saatavilla monia erilaisia lisätarvikkeita.

Lisätiedot

Valmistaja : TopVision, Hollanti
Malli: 8+54 kehyspaikkainen avainlukitus
Väri: Muokattava

Suosittelemme myös

Saturn Double sided XL avainlukitus

saturn-rev.jpg&width=280&height=500
Hollantilainen TopVision Saturn kaksipuolinen kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. Telineessä on helppotoiminen avainlukitus, suuret koukut mahdollistaa isojen muovikehysten esillepanon. 
Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa; 6 rivinen..

Koukun koon pienentäjä

hookinsert2.jpg&width=280&height=500
Koukun koon pienentäjän avulla voit pienentää koukkun kokoa voidakseen esittää helpommin  pienempiä kehyksiä. Muoviosa pienentää koukun kokoa 23 mm:stä 13 mm:iin . tai  XL koon koukkua 30 mm:stä 17 mm: iin.
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »