« Takaisin

Saturn 2 showcase avainlukitusUusi entistä näyttävämpi Saturn 2 kaksipuolinen kehysteline on katseenvangitsija ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. 

Kehysteline on kaksipuolinen, jonka toisella puolella on 8 LED valaistuksella ja avainlukituksella varusteltu lasikuutiot, jonne voit laittaa kehysvalikoimasi helmet näytille. Toisella puolella on 54 kehyspaikkaa lukituskoukuilla. Kehystelineeseen saa vaihdettavan valollisen taustalevyn/julisten, joka mahdollistaa kehyksesi esittelyn oman tunnelman mukaan. Taustalevyn/julisteen vaihto onnistuu helposti kahden siirrettävän paneelin avulla. Pohjapaneeli on myös vaihdettavissa, jonka avulla voit mukauttaa telineet sopimaan liikkeen tiloihin.

Vahva metallirunko antaa parhaan mahdollisen suojan ja vakauden kehyksillesi. Telineen pohjassa on lukkiutuvat rullat, joten telinettä on helppo siirtää ja asetella uudelle paikalle.

Telineisiin on saatavilla monia erilaisia lisätarvikkeita.

Lisätiedot

Valmistaja : TopVision, Hollanti
Malli: 8+54 kehyspaikkainen avainlukitus
Väri: Muokattava

Suosittelemme myös

Saturn Double sided XL kaukosäädettävä

dd_3.jpg&width=280&height=500
Hollantilainen TopVision Saturn kaksipuolinen kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. Telineessä on helppotoiminen kaukosäätöinen lukitus, suuret koukut mahdollistaa isojen muovikehysten esillepanon. 
Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa;..

A5 mainostaulu

mino-a5b_1.jpg&width=280&height=500
Helppo kiinnitteinen "klik"- systeemi on sovitettu erityisesti Saturn telineisiin. 
Asettelu ja kuva on erittäin helppo vaihtaa.
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »