« Takaisin

Airport Lisbon Cat-Eye + Retangle lukulasitLisbon lukulasilajitelma on saanut inspiraationsa Portugalin pääkaupungista, josta se on myös saanut nimensä. Lisbon -lukulaseissa heijastuu kaupungin lämpimien valojen hohto sekä leikkisät väritehosteet. Lukulasit ovat valmistettu kestävästä grilamid muovista, lisäksi lukulaseissa on näyttävät metalliset sävyt ja sinisen valosuodatinlinssit, jotka tarjoavat huomattavaa helpotusta silmille,  käyttäessä älylaitteita. Käyttömukavuuden kruunaa suositut wrap around aisat, jotka kaartuvat mukavasti pään taakse ja halutessasi voit leputtaa niitä helposti kaulalla. Lisbon lukulasit ovat saatavilla kolmessa eri muodossa: Pyöreä, kissamainen tai kulmikas.

Sisältää 32 kpl ( +1.0, +1.5, +2.0 ja +2.5 kahdella eri muodolla: kissamainen ja kulmikas. Molemmista malleista on neljä värivaihtoehtoa). Lukulasit sisältävät kuviollisen mikrokuitupussukan sekä näyttävän Airport esittelytelineen.

Airport lukulasit ovat ehdottomasti sinulle, kuka haluaa erottautua perinteisistä lukulasivalikoimista ja tarjota jotain paljon parempaa.

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Koko: 53-16 155 mm & 54-16 155 mm
Väri: Metalliset värit
Määrä: 32 kpl

Suosittelemme myös

Crystal, sininen

60780_2016.jpg&width=280&height=500
Perinteinen muovinen lukulasi kirkaalla sinisellä värillä. Lukulaseissa on myös ulospäin taipuvat flex aisat.
Lukulasit on saatavilla kymmenellä eri vahvuudella. 
Sisältää myös pehmeän kotelon.
Poistotuotteille ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Man mod. 018

mod_018.JPG&width=280&height=500
Style malliston unisex aurinkolasit perinteisen tyylikkäällä muotoilulla, jossa on vivahdus näyttävää kulmikkuutta. Kovasta muovista valmistettu kehys sisältää myös pieniä metallisia yksityiskohta.
1,0 mm polarisoidut linssit, 100% UVA & UVB suoja, Filter 3 kategoria.
Saatavilla kaksi värivaihtoehtoa:..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »