« Takaisin

Airport San Francisco lukulasitSan Franciscon lukulasilajitelma on valmistettu täysin metallista, ja malliston inspiraation lähde on kuuluisa Golden Gate silta ja erityisesti sen jylhät linjat ja muodot. Lukulasien paksut reunat, tupla nenäsilta, tarkat yksityiskohdat ja upeat väriyhdistelmät tekevät näistä lukulaseista erittäin näyttävän kokonaisuuden. Lisäksi lukulaseissa on muoviset aisanpäät sekä sinisen valosuodatinlinssit, jotka tarjoavat huomattavaa helpotusta silmille, käyttäessä älylaitteita.

San Francisco lukulasit ovat ehdottomasti sinulle, joka haluaa tarjota laadukkaita ja persoonallisia metallisia lukulaseja varustettuna sininenvalosuodatin linsseillä. 

Sisältää 16 kpl ( +1.0, +1.5, +2.0 ja +2.5 voimakkuudet neljäsä eri mallista). Lukulasit sisältävät pehmeän kuviollisen mikrokuitupussukan sekä näyttävän Airport esittelytelineen.

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Koko: 52
Väri: Metallivärit
Määrä: 16 kpl

Suosittelemme myös

Progear H2O

HSV1301.jpg&width=280&height=500
Progear H2O linssitettävät uimalasit on tarkoitettu niin harrastelijoille kuin todellisille vesipedoille. Linssitettäviin uimalaseihin on mahdollista asentaa kaiken tyyppiset linssit juuri sinun toiveitesi mukaan.
Parhaiten Progear tuotteita kuvaa sanat "laatu ja toimivuus". Tämä myös näkyy ja tuntuu..

Blue light wrap around 1, musta

61700.JPG&width=280&height=500
Lukulasit sinisen valon suodatin linsseillä takaa mukavamman lukukokemuksen ja älylaitteen käytön.
Lukulaseissa taakse TR90 kaartuvat aisat, jonka avulla lukulasit saa helposti ripustettua kaulalle. Lisäksi lukulasin aisanpäät on vuorattu kumipäällysteellä.
Sisältää pehmeän kotelon..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »