« Takaisin

Magnetic clip-on mod.F0075Tyylikkäät unisex kehykset varustettuna kahdella magneettikiinnitteisellä aurinkolasi clip-onilla eri sääolosuhteisiin. Tämä suosittu kehysmalli sisältää näyttävät yksityiskohdat sekä itsetaivutettavat aisanpäät. Kehys on valmistettu erittäin kevyestä ja kestävästä muovimateriaalista. Sen ansiosta kehyksen oma paino on ainoastaan 10 g, aurinko clip-onin kanssa 16 g.

Clip-on aurinkolasit sisältävät polarisoivat linssit sekä 100% UVA-UVB suojan

Saatavilla on kaksi värivaihtoehtoa: Matta sininen kehys, harmaalla sekä sinisellä peilipintaisella clip-onilla tai matta vihreä kehys, harmaalla ja hopealla peilipintaisella clip-onilla.

Sisältää kovat kotelot kehykselle ja clip-onille.

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
53 Matt solid blue Tilattavissa
53 Matt solid green Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : Centrostyle, Italia
Koko: 53 - 17 145 mm

Suosittelemme myös

Clip-on koelinssi

08229.jpg&width=280&height=500
Clip-on koelinssi, joka soveltuu lähes kaikkiin kehyksiin.
Klippi sisältää 3 linssipaikkaa, joihin soveltuvat standardi Ø 38 mm koelinssit. Ideaalinen heikkonäköisten potilaiden tarkastukseen. Paino 9 g

Magnetic clip-on mod.F205

F0205cover.jpg&width=280&height=500
2020 uutuusmalli!
Tyylikkäät kissamaiset kehykset varustettuna magneettikiinnitteisellä aurinkolasi clip-onilla. Kaksivärisessä kehyksessä on hienot kiiltävät värit sekä kultainen kulmapala. Kehys on valmistettu erittäin kevyestä ja kestävästä muovimateriaalista. Sen ansiosta kehyksen oma paino on ainoastaan..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »