« Takaisin

DRI OCT TritonEnsimmäinen maailmassa! 

DRI OCT Triton on maailman ensimmäinen OCT jossa on yhdistetty anterior ja posterior swept source OCT. Triton sisältää nelivärisen korkea resoluutioisen silmänpohjakuvauksen ja FA/FAF kuvauksen. FA ja FAF kuvaus on tehdasasetus.

Swept source teknologia ja 1050nm aallonpituus

Uusi Swept source teknologia tarjoaa merkittävän parannuksen aikaisempiin OCT:hen, johtuen skannausvalon pitkästä aallonpituudesta (1,050nm), joka mahdollistaa pääsyn paremmin syvemmälle silmään. Lisäksi skannausvalo tunkeutuu paremmin läpi kaihin, verenvuodot, verisuonia ja kovakalvon. DRI OCT Triton tarjoaa myös maailman nopeimman skannaus ajan 100 000A-scannausta/s.

  • Varmempi alustava diagnoosi ja kyky seurata muuttoksia ajan myötä
  • Parempi kliininen suorituskyky 
  • Parenneltu mukavuus
  • Yhdellä skannauksella kattavasti tietoa

Esittely videot. 

https://www.youtube.com/watch?v=sYcICmCtjRY

www.youtube.com/watch?v=noNN3V5kNF0

Lisätiedot

Valmistaja : Topcon, Japani
Video: https://www.youtube.com/watch?v=noNN3V5kNF0

Suosittelemme myös

CA-800

ca8001.JPG&width=280&height=500
Topcon CA-800 Corneal Analyzer tarjoaa täydellisen ratkaisun sarveiskalvon diagnostiseen arviointiin, Meibomian rauhasten analysointiin sekä uutuutena kyynelnesteen analysointiin. CA-800 on erittäin helppokäyttöinen ja nopea käyttää mittausta avustavien opastusten johdosta. Laite sisältää seuraavia toimintoja:..

Yleisliima

01405.jpg&width=280&height=500
Loctite 401 yleispikaliima useille materiaaleille kuten: muoville, kumille, metallille sekä nahalle. Kuivumisaika 5 - 45 sek.
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »