« Takaisin

Saturn Oneside lukotonHollantilainen TopVision Saturn oneside kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille.

Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa; 3 rivinen ja 48 kehyspaikkainen, 4 rivinen ja 64 kehyspaikkainen sekä 5 rivinen ja 80 kehyspaikkainen.

Vahva metallirunko antaa parhaan mahdollisen suojan ja vakauden kehyksillesi. Telineen pohjassa on lukkiutuvat rullat, joten telinettä on helppo siirtää ja asetella uudelle paikalle. Vaihdettava taustalevy/juliste mahdollistaa kehyksesi esittelyn erityisessä tunnelmassa, taustanlevyn/julisteen vaihto onnistuu helposti kahden siirrettävän paneelin avulla. Pohjapaneeli on myös vaihdettavissa, jonka avulla voit mukauttaa telineet liikkeen tiloihin.

Telineisiin on saatavilla monia erilaisia lisätarvikkeita.

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
48 kehyspaikkanen 1880 x 485mm Tilattavissa
64 kehyspaikkanen 1880 x 675mm Tilattavissa
80 kehyspaikkanen 1880 x 865mm Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : TopVision
Malli: Lukoton

Suosittelemme myös

Koukun koon pienentäjä

hookinsert2.jpg&width=280&height=500
Koukun koon pienentäjän avulla voit pienentää koukkun kokoa voidakseen esittää helpommin  pienempiä kehyksiä. Muoviosa pienentää koukun kokoa 23 mm:stä 13 mm:iin . tai  XL koon koukkua 30 mm:stä 17 mm: iin.

Saturn 2 showcase avainlukitus

Saturn_2.jpg&width=280&height=500
Uusi entistä näyttävämpi Saturn 2 kaksipuolinen kehysteline on katseenvangitsija ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. 
Kehysteline on kaksipuolinen, jonka toisella puolella on 8 LED valaistuksella ja avainlukituksella varusteltu lasikuutiot, jonne voit laittaa kehysvalikoimasi..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »