« Takaisin

Saturn Oneside avainlukitusHollantilainen TopVision Saturn oneside kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. Yksipuolinen kehystelineessä on helppotoiminen avainlukitus.

Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa; 3 rivinen ja 45 kehyspaikkainen, 4 rivinen ja 60 kehyspaikkainen sekä 5 rivinen ja 75 kehyspaikkainen.

Vahva metallirunko antaa parhaan mahdollisen suojan ja vakauden kehyksillesi. Telineen pohjassa on lukkiutuvat rullat, joten telinettä on helppo siirtää ja asetella uudelle paikalle. Vaihdettava taustalevy/juliste mahdollistaa kehyksesi esittelyn erityisessä tunnelmassa, taustanlevyn/julisteen vaihto onnistuu helposti kahden siirrettävän paneelin avulla. Pohjapaneeli on myös vaihdettavissa, jonka avulla voit mukauttaa telineet liikkeen tiloihin.

Telineisiin on saatavilla monia erilaisia lisätarvikkeita.

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
45 kehyspaikkainen 1880 x 485mm Tilattavissa
60 kehyspaikkanen 1880 x 675mm Tilattavissa
75 kehyspaikkanen 1880 x 865mm Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : TopVision
Malli: avainlukitus
Lukon koko: Vakio

Suosittelemme myös

Sivupeili

lg-saturn-mirrors.jpg&width=280&height=500
Lasipeili alumiini kotelossa sopii saumattomasti Saturn telineisiin.
Saatavilla kahta eri kokoa.

Saturn Double sided XL avainlukitus

saturn-rev.jpg&width=280&height=500
Hollantilainen TopVision Saturn kaksipuolinen kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. Telineessä on helppotoiminen avainlukitus, suuret koukut mahdollistaa isojen muovikehysten esillepanon. 
Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa; 6 rivinen..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »