« Takaisin

Saturn Oneside avainlukitusHollantilainen TopVision Saturn oneside kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. Yksipuolinen kehystelineessä on helppotoiminen avainlukitus.

Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa; 3 rivinen ja 45 kehyspaikkainen, 4 rivinen ja 60 kehyspaikkainen sekä 5 rivinen ja 75 kehyspaikkainen.

Vahva metallirunko antaa parhaan mahdollisen suojan ja vakauden kehyksillesi. Telineen pohjassa on lukkiutuvat rullat, joten telinettä on helppo siirtää ja asetella uudelle paikalle. Vaihdettava taustalevy/juliste mahdollistaa kehyksesi esittelyn erityisessä tunnelmassa, taustanlevyn/julisteen vaihto onnistuu helposti kahden siirrettävän paneelin avulla. Pohjapaneeli on myös vaihdettavissa, jonka avulla voit mukauttaa telineet liikkeen tiloihin.

Telineisiin on saatavilla monia erilaisia lisätarvikkeita.

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
45 kehyspaikkainen 1880 x 485mm Tilattavissa
60 kehyspaikkanen 1880 x 675mm Tilattavissa
75 kehyspaikkanen 1880 x 865mm Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : TopVision
Malli: avainlukitus
Lukon koko: Vakio

Suosittelemme myös

A5 peili

mino-a5-mirror.jpg&width=280&height=500
Aseta uusi A5-peili minne tahansa, erityinen ja turvallinen "klik"-järjestelmä on kehitetty erityisesti Saturn telineille.

Saturn Double sided avainlukitus

strvr-3d-xx-b.jpg&width=280&height=500
Hollantilainen TopVision Saturn kaksipuolinen kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. 
Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa; 6 rivinen ja 96 kehyspaikkainen, 8 rivinen ja 128 kehyspaikkainen sekä 10 rivinen ja 160 kehyspaikkainen. Telineessä..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »