« Takaisin

Saturn Oneside XL kaukosäädettäväHollantilainen TopVision Saturn oneside kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. Yksipuolisessa kehystelineessä on helppotoiminen kaukosäätimellä toimiva lukitus.

Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa; 3 rivinen ja 36 kehyspaikkainen, 4 rivinen ja 48 kehyspaikkainen sekä 5 rivinen ja 60 kehyspaikkainen.

Vahva metallirunko antaa parhaan mahdollisen suojan ja vakauden kehyksillesi. Telineen pohjassa on lukkiutuvat rullat, joten telinettä on helppo siirtää ja asetella uudelle paikalle. Vaihdettava taustalevy/juliste mahdollistaa kehyksesi esittelyn erityisessä tunnelmassa, taustanlevyn/julisteen vaihto onnistuu helposti kahden siirrettävän paneelin avulla. Pohjapaneeli on myös vaihdettavissa, jonka avulla voit mukauttaa telineet liikkeen tiloihin.

Telineisiin on saatavilla monia erilaisia lisätarvikkeita.

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
36 kehyspaikkainen 1880 x 485mm Tilattavissa
48 kehyspaikkainen 1880 x 675mm Tilattavissa
60 kehyspaikkainen 1880 x 865mm Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : TopVision
Malli: kaukosäädettävä
Lukon koko: XL

Suosittelemme myös

Saturn Oneside XL avainlukitus

saturn-vers4-f-b.jpg&width=280&height=500
Hollantilainen TopVision Saturn oneside kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. Yksipuolisessa kehystelineessä on helppotoiminen avainlukitus mekanismi.
Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa; 3 rivinen ja 36 kehyspaikkainen, 4 rivinen..

Metallinen pihtiteline

03965.jpg&width=280&height=500
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu teline pihdeille ja leikkureille.
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »