« Takaisin

Saturn Oneside XL kaukosäädettäväHollantilainen TopVision Saturn oneside kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. Yksipuolisessa kehystelineessä on helppotoiminen kaukosäätimellä toimiva lukitus.

Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa; 3 rivinen ja 36 kehyspaikkainen, 4 rivinen ja 48 kehyspaikkainen sekä 5 rivinen ja 60 kehyspaikkainen.

Vahva metallirunko antaa parhaan mahdollisen suojan ja vakauden kehyksillesi. Telineen pohjassa on lukkiutuvat rullat, joten telinettä on helppo siirtää ja asetella uudelle paikalle. Vaihdettava taustalevy/juliste mahdollistaa kehyksesi esittelyn erityisessä tunnelmassa, taustanlevyn/julisteen vaihto onnistuu helposti kahden siirrettävän paneelin avulla. Pohjapaneeli on myös vaihdettavissa, jonka avulla voit mukauttaa telineet liikkeen tiloihin.

Telineisiin on saatavilla monia erilaisia lisätarvikkeita.

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
36 kehyspaikkainen 1880 x 485mm Tilattavissa
48 kehyspaikkainen 1880 x 675mm Tilattavissa
60 kehyspaikkainen 1880 x 865mm Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : TopVision
Malli: kaukosäädettävä
Lukon koko: XL

Suosittelemme myös

Saturn 2 showcase avainlukitus

Saturn_2.jpg&width=280&height=500
Uusi entistä näyttävämpi Saturn 2 kaksipuolinen kehysteline on katseenvangitsija ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. 
Kehysteline on kaksipuolinen, jonka toisella puolella on 8 LED valaistuksella ja avainlukituksella varusteltu lasikuutiot, jonne voit laittaa kehysvalikoimasi..

Saturn Oneside XL avainlukitus

saturn-vers4-f-b.jpg&width=280&height=500
Hollantilainen TopVision Saturn oneside kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. Yksipuolisessa kehystelineessä on helppotoiminen avainlukitus mekanismi.
Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa; 3 rivinen ja 36 kehyspaikkainen, 4 rivinen..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »