« Takaisin

Germicidal UV-C steriloiva valouuni



Desinfioi ja steriloi koekehykset, asiakkaiden kehykset ja muut myymäläntuotteet. 

UV-C (Germicidal valo) tuhoaa tehokkaasti bakteerit, virukset, sienet, homeet ja itiöt. Tuhoaa myös DNA:n. Laite soveltuu muovi ja metallimateriaaleille, kuten kaikille kehyksille, jotka sisältävät demolinssit sekä kaikille työkaluille ja tarvikkeille.

Saatavana kolme eri kokoluokkaa: 8, 15 tai 32 kehyspaikkainen.

Germicidal valouuni pähkinänkuoressa:

Mitä ovat UV-C-säteet?

Valo on jaettu näkyviin säteisiin, infrapunasäteisiin ja ultraviolettisäteisiin. Ultravioletti (näkymätön) säde luokitellaan:UV - A (ihoa vaikuttavat ominaisuudet)UV - B (terapeuttiset ominaisuudet)UV - C (steriloivat ominaisuudet)

UV-C on fyysinen desinfiointimenetelmä, jolla on erinomainen kustannus-hyötysuhde, se on orgaaninen menetelmä ja toisin kuin kemialliset aineet, se toimii kaikkia mikro-organismeja vastaan ​​luomatta vastustuskykyä.

Millainen vaikutus UV-C valolla on bakteereja vastaan?

UV-C valo tuhoaa bakteerit, virukset, sienet, itiöt, homeet, punkit ja DNA:n sekä se estää niiden lisääntymisen ja leviämisen. UV-C-säteillä on voimakas bakteerisidinen vaikutus, ja se toimii tehokkaimmin aallonpituudella 253,7 nm (nanometrit).

Onko laite sertifioitu? Kyllä on

Onko tuote valmistettu EU: ssa? Kyllä, Italiassa. Olemme toimineet valmistajan kanssa yhteistyössä lähes 20 vuotta ja otamme vastuun tuotteen toiminnasta ja varaosista.

Onko varaosia saatavana? Kyllä

Mikä on steriloinnin toiminta-aika? kehyksille 60-90 sekuntia. Ei enempää.

Sopiiko laite aurinkolaseille? Kyllä, mutta on erittäin tärkeää ettei kehyksiä "valoteta" yli suositellun ajan, 60-90 sekuntia.

Alla video tuote-esittelyyn:

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
8 kehyspaikkanen Tilattavissa
15 kehyspaikkanen Tilattavissa
30 kehyspaikkanen Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : Centrostyle, Italia

Suosittelemme myös

Heine XHL #048 3,5V

30385_X-02_88_048A.jpg&width=280&height=500
Heinen xenon-halogeenilamppu HRS2 retinoskoopille

Merkkauksen poistoaine

06857.jpg&width=280&height=500
Merkkausten poistoaine Ink Remover on tehokas keino poistaa lasin merkinnät. Ei vahingoita muovikehyksiä eikä voimakasta hajua.
Soveltuu kaikille lasityypeille. Ruiskuta puhdistusainetta lasille ja pyyhi mikrokuituliinalla. Valitse kahdesta eri mallista: 1 litran pullo tai 3 kpl 150ml spray-pulloa. ..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »