« Takaisin

Saturn Double sided XL kaukosäädettäväHollantilainen TopVision Saturn kaksipuolinen kehysteline on toiminnallinen ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. Telineessä on helppotoiminen kaukosäätöinen lukitus, suuret koukut mahdollistaa isojen muovikehysten esillepanon. 

Kehystelinettä on saatavilla kolmea eri kokoa; 6 rivinen ja 72 kehyspaikkainen, 8 rivinen ja 90 kehyspaikkainen sekä 10 rivinen ja 120 kehyspaikkainen.

Vahva metallirunko antaa parhaan mahdollisen suojan ja vakauden kehyksillesi. Telineen pohjassa on lukkiutuvat rullat, joten telinettä on helppo siirtää ja asetella uudelle paikalle. Vaihdettava taustalevy/juliste mahdollistaa kehyksesi esittelyn erityisessä tunnelmassa, taustanlevyn/julisteen vaihto onnistuu helposti kahden siirrettävän paneelin avulla. Pohjapaneeli on myös vaihdettavissa, jonka avulla voit mukauttaa telineet liikkeen tiloihin.

Telineisiin on saatavilla monia erilaisia lisätarvikkeita.

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
72 kehyspaikkainen 1880 x 485mm Tilattavissa
90 kehyspaikkainen 1880 x 675mm Tilattavissa
120 kehyspaikkainen 1880 x 865mm Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : TopVision
Malli: kaukosäädettävä
Lukon koko: XL

Suosittelemme myös

Dalzini K17 tumman ruskea

Dalzini_k17_58-12_140_Propionat_d._brown.jpg&width=280&height=500
Aito 70-luvun retro malli.
Valmistettu Italiassa.

Varastossa: 1 kpl

Logo pidike, ylös sijoitettu

lg-saturn-toplogo.jpg&width=280&height=500
Ylä logo pidike viestittää asiakkaillesi selvästi esim.  tuotemerkkit, luokat tai teemat. Helpottaa asiakkaita näkemään kehyksesi.
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »