« Takaisin

Saturn 2 showcase avainlukitusUusi entistä näyttävämpi Saturn 2 kaksipuolinen kehysteline on katseenvangitsija ja tyylikäs ratkaisu, jonka  avulla saat kehyksesi kaikkien esille. 

Kehysteline on kaksipuolinen, jonka toisella puolella on 8 LED valaistuksella ja avainlukituksella varusteltu lasikuutiot, jonne voit laittaa kehysvalikoimasi helmet näytille. Toisella puolella on 54 kehyspaikkaa lukituskoukuilla. Kehystelineeseen saa vaihdettavan valollisen taustalevyn/julisten, joka mahdollistaa kehyksesi esittelyn oman tunnelman mukaan. Taustalevyn/julisteen vaihto onnistuu helposti kahden siirrettävän paneelin avulla. Pohjapaneeli on myös vaihdettavissa, jonka avulla voit mukauttaa telineet sopimaan liikkeen tiloihin.

Vahva metallirunko antaa parhaan mahdollisen suojan ja vakauden kehyksillesi. Telineen pohjassa on lukkiutuvat rullat, joten telinettä on helppo siirtää ja asetella uudelle paikalle.

Telineisiin on saatavilla monia erilaisia lisätarvikkeita.

Lisätiedot

Valmistaja : TopVision, Hollanti
Malli: 8+54 kehyspaikkainen avainlukitus
Väri: Muokattava

Suosittelemme myös

Mandrel

02440.JPG&width=280&height=500
Mandrel eli pidike kiillotus- sekä leikkauslaikoille.
Mandrelin koko Ø 2,34 mm      

Magneettilista 50cm

03970.jpg&width=280&height=500
Magneettilista työkaluille.
50cm telineeseen mahtuu useita työkaluja ja teline on suunniteltu erityisesti labrojen ja työhuoneitten seinään tai kaapiston oviin. 
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »