« Takaisin

No Fog huurteenesto sprayTARJOUS: Monipuolinen ja helppokäyttöinen huurteenestospray 60ml kaikentyyppisille linsseille ja pinnotteille. No Fog huurteenestospray sisältää myös puhdistusainetta, jonka avulla käsittely hoituu yhdellä kerralla. No Fog spray on hygenisoiva, alkoholiton, antistaattinen sekä hajuton. 

Käyttöohje: Ruiskuta No fog huurteenestoainetta molemmille puolille linssiä ja pyyhi puhdistusliinalla. Vältä liiallista hankaamista, koska se vähentää merkittävästi aineen tehoa. Varo aineen joutumista silmään ja pienten lasten käsiin. Ei sovellu piilolinssien puhdistukseen.

Saatavilla 15 kpl setti tai kappaleittain. Esittelyteline kaupan päälle.

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
15 pulloa (ref. 11917) Tilattavissa
1 pullo (ref. 11917A) Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : Centrostyle, Italia
Koko: 60 ml
Tuotenumero (ref:): 11916, 11917

Suosittelemme myös

Anti-Fog huurteenesto geeli

antifoggel_1_1024x10242x.jpg&width=280&height=500
TARJOUS: Progearin tehokas huurteenestogeeli on saatavana varastostamme.
Erittäin tehokas pitkäkestoinen huurteenestogeeli 5g kaikentyyppisille linsseille sisältäen myös monipinnoitelinssit. Tuote on alkoholiton ja hygienisoiva. Geeli sopii erinomaisesti todella haastaviin huurtumistilanteisiin, kuten..

Merkkauksen poistoaine

06857.jpg&width=280&height=500
Merkkausten poistoaine Ink Remover on tehokas keino poistaa lasin merkinnät. Ei vahingoita muovikehyksiä eikä voimakasta hajua.
Soveltuu kaikille lasityypeille. Ruiskuta puhdistusainetta lasille ja pyyhi mikrokuituliinalla. Valitse kahdesta eri mallista: 1 litran pullo tai 3 kpl 150ml spray-pulloa. ..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »