« Takaisin

Anti-Fog huurteenesto geeliTARJOUS: Progearin tehokas huurteenestogeeli on saatavana varastostamme.

Erittäin tehokas pitkäkestoinen huurteenestogeeli 5g kaikentyyppisille linsseille sisältäen myös monipinnoitelinssit. Tuote on alkoholiton ja hygienisoiva. Geeli sopii erinomaisesti todella haastaviin huurtumistilanteisiin, kuten sukeltamiseen ja muuhun urheilukäyttöön. Progear Anti-Fog geeli tarjoaa 24h suojan ja yhdestä 5 gramman tuubista riittää n. 100 käyttökertaa.

Käyttöohje: Puhdista linssit ja levitä geeliä pieni pisara molemmille puolille linssiä. Pyyhi geeli Progear puhdistusliinalla. Varo aineen joutumista silmään ja pienten lasten käsiin. Ei sovellu piilolinssien puhdistukseen.

Saatavilla 24 kpl settinä tai kappaleittain.

Pakkaus sisältää 5 gr geelin, Progear puhdistusliinan ja säilytyspakkauksen

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
24 kpl + Esittelyteline (ref: EG-Gel24) Tilattavissa
1 kpl (ref. EG-GelA) Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : Progear, Kiina
Koko: 5 g
Tuotenumero (ref:): EG-Gel

Suosittelemme myös

Progear eyeguard strap S

S1011.jpg&width=280&height=500
Progear eyeguard strap malliston unisex urheilulasit vauhdikkaisiin urheilu- ja palloilulajeihin. S koon lasit ovat suunniteltu 6-10-vuotiaille lapsille.
Progear laseja kuvastaa parhaiten sanat "laatu ja toimivuus." Linssit ovat valmistettu kestävästä polykarbonaatista, jotka pitävät sisällään myös..

Progear eyeguard strap L

L10311.jpg&width=280&height=500
Progear eyeguard strap malliston unisex urheilulasit vauhdikkaisiin urheilu- ja palloilulajeihin. L koon lasit ovat pääsääntöisesti suunniteltu yli 15-vuotiaille.
Progear laseja kuvastaa parhaiten sanat "laatu ja toimivuus." Linssit ovat valmistettu kestävästä polykarbonaatista, jotka pitävät sisällään..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »