« Takaisin

Airport Lisbon Panthos lukulasitLisbon lukulasilajitelma on saanut inspiraationsa Portugalin pääkaupungista, josta se on myös saanut nimensä. Lisbon -lukulaseissa heijastuu kaupungin lämpimien valojen hohto sekä leikkisät väritehosteet.

Lukulasit ovat valmistettu kestävästä grilamid muovista, lisäksi lukulaseissa on näyttävät metalliset sävyt ja sinisen valosuodatinlinssit, jotka tarjoavat huomattavaa helpotusta silmille,  käyttäessä älylaitteita. Käyttömukavuuden kruunaa suositut wrap around aisat, jotka kaartuvat mukavasti pään taakse ja mahdollistaa lasien lepuuttamisen kaulalla. Lisbon lukulasit ovat saatavilla kolmessa eri muodossa: Pyöreä, kissamainen tai kulmikas.

Sisältää 32 kpl ( +1.0, +1.5, +2.0 ja +2.5 voimakkuudet kahdeksassa eri värivaihtoehdolla). Lukulasit sisältävät kovan kotelon ja mikrokuitupuhdistusliinan sekä näyttävän Airport esittelytelineen.

Airport lukulasit ovat ehdottomasti sinulle, kuka haluaa erottua perinteisistä lukulasivalikoimasta ja tarjota jotain paljon parempaa.

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Koko: 48-20 155 mm
Väri: Metalliset värit
Määrä: 32 kpl

Suosittelemme myös

Brunotti Guincho 2

Guincho_2.jpg&width=280&height=500
Vesi- ja talviurheilusta tunnetun Brunotin kaarevat aurinkolasit ovat valmistettu erittäin kevyestä muovimateriaalista. Aurinkolasit ovat väriltään kiiltävän keltaiset, harmaalla puolipeili linssillä. Aurinkolaseissa on suorat taaksekaartuvat aisat.

FC3
Base 8

Poistotuotteilla ei ole vaihto- eikä..

Varastossa: 5 kpl

XX-large 55-23

x_large.jpg&width=280&height=500
Centrostylen urheilu- ja palloilulasit ovat hyvin suojaavat sekä iskunkestävät. Kehys on valmistettu kovasta nylon muovista ja linssit on valmistettu kestävästä polykarbonaatti muovista. Laseissa on pehmeä silikoninen sisävuori, joka takaa hyvän istuvuuden.Laseissa on myös erinomainen ilmankierto..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »