« Takaisin

Airport Lisbon Panthos lukulasitLisbon lukulasilajitelma on saanut inspiraationsa Portugalin pääkaupungista, josta se on myös saanut nimensä. Lisbon -lukulaseissa heijastuu kaupungin lämpimien valojen hohto sekä leikkisät väritehosteet.

Lukulasit ovat valmistettu kestävästä grilamid muovista, lisäksi lukulaseissa on näyttävät metalliset sävyt ja sinisen valosuodatinlinssit, jotka tarjoavat huomattavaa helpotusta silmille,  käyttäessä älylaitteita. Käyttömukavuuden kruunaa suositut wrap around aisat, jotka kaartuvat mukavasti pään taakse ja mahdollistaa lasien lepuuttamisen kaulalla. Lisbon lukulasit ovat saatavilla kolmessa eri muodossa: Pyöreä, kissamainen tai kulmikas.

Sisältää 32 kpl ( +1.0, +1.5, +2.0 ja +2.5 voimakkuudet kahdeksassa eri värivaihtoehdolla). Lukulasit sisältävät kovan kotelon ja mikrokuitupuhdistusliinan sekä näyttävän Airport esittelytelineen.

Airport lukulasit ovat ehdottomasti sinulle, kuka haluaa erottua perinteisistä lukulasivalikoimasta ja tarjota jotain paljon parempaa.

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Koko: 48-20 155 mm
Väri: Metalliset värit
Määrä: 32 kpl

Suosittelemme myös

Classic Medium, Gun metal

64500x6.jpg&width=280&height=500
Classic malliston metalliset lukulasit. Saatavilla +1.0, +1.25 ja +3.00. 

Pocket Lukulasit, Sininen

63519.jpg&width=280&height=500
Käytännölliset, kevyet ja helposti mukana kuljetettavat metalliset lukulasit valolla, vahvuudella +3.50.
Sisältää ohuen valollisen putkikotelon, joka kulkeutuu helposti taskussa, repussa tai vaikka penaalissa.

Varastossa: 2 kpl

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »