« Takaisin

Airport Lisbon Panthos lukulasitLisbon lukulasilajitelma on saanut inspiraationsa Portugalin pääkaupungista, josta se on myös saanut nimensä. Lisbon -lukulaseissa heijastuu kaupungin lämpimien valojen hohto sekä leikkisät väritehosteet.

Lukulasit ovat valmistettu kestävästä grilamid muovista, lisäksi lukulaseissa on näyttävät metalliset sävyt ja sinisen valosuodatinlinssit, jotka tarjoavat huomattavaa helpotusta silmille,  käyttäessä älylaitteita. Käyttömukavuuden kruunaa suositut wrap around aisat, jotka kaartuvat mukavasti pään taakse ja mahdollistaa lasien lepuuttamisen kaulalla. Lisbon lukulasit ovat saatavilla kolmessa eri muodossa: Pyöreä, kissamainen tai kulmikas.

Sisältää 32 kpl ( +1.0, +1.5, +2.0 ja +2.5 voimakkuudet kahdeksassa eri värivaihtoehdolla). Lukulasit sisältävät kovan kotelon ja mikrokuitupuhdistusliinan sekä näyttävän Airport esittelytelineen.

Airport lukulasit ovat ehdottomasti sinulle, kuka haluaa erottua perinteisistä lukulasivalikoimasta ja tarjota jotain paljon parempaa.

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Koko: 48-20 155 mm
Väri: Metalliset värit
Määrä: 32 kpl

Suosittelemme myös

Agatha Ruiz de la Prada aurinkolasit

21116_523.jpg&width=280&height=500
Upeat naisten Agatha Ruiz de la Pradan aurinkolasit. Kehykset ovat neliön muotoiset kehykset, joissa leveät aisat. Linssit ovat ruskeat.
Poistotuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Progear H2O

HSV1301.jpg&width=280&height=500
Progear H2O linssitettävät uimalasit on tarkoitettu niin harrastelijoille kuin todellisille vesipedoille. Linssitettäviin uimalaseihin on mahdollista asentaa kaiken tyyppiset linssit juuri sinun toiveitesi mukaan.
Parhaiten Progear tuotteita kuvaa sanat "laatu ja toimivuus". Tämä myös näkyy ja tuntuu..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »