« Takaisin

Airport Lisbon Cat-Eye + Retangle lukulasitLisbon lukulasilajitelma on saanut inspiraationsa Portugalin pääkaupungista, josta se on myös saanut nimensä. Lisbon -lukulaseissa heijastuu kaupungin lämpimien valojen hohto sekä leikkisät väritehosteet. Lukulasit ovat valmistettu kestävästä grilamid muovista, lisäksi lukulaseissa on näyttävät metalliset sävyt ja sinisen valosuodatinlinssit, jotka tarjoavat huomattavaa helpotusta silmille,  käyttäessä älylaitteita. Käyttömukavuuden kruunaa suositut wrap around aisat, jotka kaartuvat mukavasti pään taakse ja halutessasi voit leputtaa niitä helposti kaulalla. Lisbon lukulasit ovat saatavilla kolmessa eri muodossa: Pyöreä, kissamainen tai kulmikas.

Sisältää 32 kpl ( +1.0, +1.5, +2.0 ja +2.5 kahdella eri muodolla: kissamainen ja kulmikas. Molemmista malleista on neljä värivaihtoehtoa). Lukulasit sisältävät kuviollisen mikrokuitupussukan sekä näyttävän Airport esittelytelineen.

Airport lukulasit ovat ehdottomasti sinulle, kuka haluaa erottautua perinteisistä lukulasivalikoimista ja tarjota jotain paljon parempaa.

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Koko: 53-16 155 mm & 54-16 155 mm
Väri: Metalliset värit
Määrä: 32 kpl

Suosittelemme myös

Woman mod. S0110

s0110.JPG&width=280&height=500
Naisten uutuus mod. S0110 aurinkolaseissa on tyylikästä kissamaisuutta sekä klassisen hienot värit. Aurinkolasit ovat valmistettu kestävästä grilamid muovista, jossa on taivutettavat aisanpäät. Aurinkolasit ovat myös linssitettävät1,1 mm polarisoidut linssit, 100% UVA & UVB suoja, Filter 3 kategoria..

Woman mod. 093

mod_0931.jpg&width=280&height=500
Style malliston naisten super trendikkäät aurinkolasit upeilla peilipinnoilla. Muovikehyksessä kaksi nenäsiltaa, joista toinen on valmistettu metallista. Hienot peilipintaiset linssit.
1,0 mm polarisoidut linssit, 100% UVA & UVB suoja, Filter 3 kategoria.
Saatavilla kaksi värivaihtoehtoa:

Ref: 59093: Kiiltävä..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »