« Takaisin

Airport Lisbon Cat-Eye + Retangle lukulasitLisbon lukulasilajitelma on saanut inspiraationsa Portugalin pääkaupungista, josta se on myös saanut nimensä. Lisbon -lukulaseissa heijastuu kaupungin lämpimien valojen hohto sekä leikkisät väritehosteet. Lukulasit ovat valmistettu kestävästä grilamid muovista, lisäksi lukulaseissa on näyttävät metalliset sävyt ja sinisen valosuodatinlinssit, jotka tarjoavat huomattavaa helpotusta silmille,  käyttäessä älylaitteita. Käyttömukavuuden kruunaa suositut wrap around aisat, jotka kaartuvat mukavasti pään taakse ja halutessasi voit leputtaa niitä helposti kaulalla. Lisbon lukulasit ovat saatavilla kolmessa eri muodossa: Pyöreä, kissamainen tai kulmikas.

Sisältää 32 kpl ( +1.0, +1.5, +2.0 ja +2.5 kahdella eri muodolla: kissamainen ja kulmikas. Molemmista malleista on neljä värivaihtoehtoa). Lukulasit sisältävät kuviollisen mikrokuitupussukan sekä näyttävän Airport esittelytelineen.

Airport lukulasit ovat ehdottomasti sinulle, kuka haluaa erottautua perinteisistä lukulasivalikoimista ja tarjota jotain paljon parempaa.

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Koko: 53-16 155 mm & 54-16 155 mm
Väri: Metalliset värit
Määrä: 32 kpl

Suosittelemme myös

Magnetic clip-on mod.F0142

F0142cover.jpg&width=280&height=500
Naisten kehys varustettuna peilipintaisella magneettikiinnitteisellä aurinkolasi clip-onilla. Tässä vain 10 grammaa painavassa kehysmallissa on Clip-on istuvuutta parantava uritettu muotoilu sekä itsetaivutettavat aisanpäät. Kehys on valmistettu erittäin kevyestä ja kestävästä muovimateriaalista. Kehyksen..

MyStyle Naisten A-lasi 57

15042.jpg&width=280&height=500
Perinteinen naisten isot aurinkolasit kauniilla strassikoristetuilla aisoilla. Kehys on valmistettu kestävästä muovimateriaalista. Saatavana kaksi värivaihtoehtoa:  tortoise musta / harmaalla liukuvärjätyllä linssillä ja tortoise ruskea / ruskealla liukuvärjätyllä linssillä.

Polarisoivat linssit liukuvärjätyllä..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »