« Takaisin

Airport Lisbon Cat-Eye + Retangle lukulasitLisbon lukulasilajitelma on saanut inspiraationsa Portugalin pääkaupungista, josta se on myös saanut nimensä. Lisbon -lukulaseissa heijastuu kaupungin lämpimien valojen hohto sekä leikkisät väritehosteet. Lukulasit ovat valmistettu kestävästä grilamid muovista, lisäksi lukulaseissa on näyttävät metalliset sävyt ja sinisen valosuodatinlinssit, jotka tarjoavat huomattavaa helpotusta silmille,  käyttäessä älylaitteita. Käyttömukavuuden kruunaa suositut wrap around aisat, jotka kaartuvat mukavasti pään taakse ja halutessasi voit leputtaa niitä helposti kaulalla. Lisbon lukulasit ovat saatavilla kolmessa eri muodossa: Pyöreä, kissamainen tai kulmikas.

Sisältää 32 kpl ( +1.0, +1.5, +2.0 ja +2.5 kahdella eri muodolla: kissamainen ja kulmikas. Molemmista malleista on neljä värivaihtoehtoa). Lukulasit sisältävät kuviollisen mikrokuitupussukan sekä näyttävän Airport esittelytelineen.

Airport lukulasit ovat ehdottomasti sinulle, kuka haluaa erottautua perinteisistä lukulasivalikoimista ja tarjota jotain paljon parempaa.

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Koko: 53-16 155 mm & 54-16 155 mm
Väri: Metalliset värit
Määrä: 32 kpl

Suosittelemme myös

Meikkilasit

14192.JPG&width=280&height=500
Kevyt metallinen meikkauslasit vahvuuksilla tai ilman. Meikkauslasit ovat oiva apuväline silloin, kun ikänäkö haittaa meikkaamista eikä suurentavaa peiliä ole käytössä. 
Laseissa on suorat aisat sekä ylösnostettavat linssit, jotka auttavat mm. eyelinerin, mascaran ja luomivärin laitossa.
Lasien lisäksi..

Sun-Shield, 60

12705.jpg&width=280&height=500
Sun-Shield aurinkolasit normaalien silmälasien päälle. Sun-shield aurinkolasikehys on valmistettu kevyestä ja kestävästä grilamid muovista. Taaksekääntyvät wrap-around aisat ja kehyksen muotoilu takaavat hyvän istuvuuden. Aurinkolaseissa on myös korkealaatuisen polarisoidut linssit.
Saatavilla kaksi..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »