« Takaisin

Airport San Francisco lukulasitSan Franciscon lukulasilajitelma on valmistettu täysin metallista, ja malliston inspiraation lähde on kuuluisa Golden Gate silta ja erityisesti sen jylhät linjat ja muodot. Lukulasien paksut reunat, tupla nenäsilta, tarkat yksityiskohdat ja upeat väriyhdistelmät tekevät näistä lukulaseista erittäin näyttävän kokonaisuuden. Lisäksi lukulaseissa on muoviset aisanpäät sekä sinisen valosuodatinlinssit, jotka tarjoavat huomattavaa helpotusta silmille, käyttäessä älylaitteita.

San Francisco lukulasit ovat ehdottomasti sinulle, joka haluaa tarjota laadukkaita ja persoonallisia metallisia lukulaseja varustettuna sininenvalosuodatin linsseillä. 

Sisältää 16 kpl ( +1.0, +1.5, +2.0 ja +2.5 voimakkuudet neljäsä eri mallista). Lukulasit sisältävät pehmeän kuviollisen mikrokuitupussukan sekä näyttävän Airport esittelytelineen.

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Koko: 52
Väri: Metallivärit
Määrä: 16 kpl

Suosittelemme myös

Woman mod. S0106

s0106.JPG&width=280&height=500
Kaksisankaiset naisten uutuus mod. S0106 aurinkolasit ovat saatavilla tyylikkäillä värivaihtoehdoilla. Muodikkaat pyöreät aurinkolasit ovat valmistettu kestävästä grilamid muovista. Kehys on väriltään kaksivärinen, jossa on hienoliukuvärilinssi.Polykarbonaatti linssit, 100% UVA & UVB suoja, Filter..

Brunotti Widemouth Bay 1

Widemouth_Bay_1.jpg&width=280&height=500
Vesi- ja talviurheilusta tunnetun Brunotin kaarevat aurinkolasit ovat valmistettu erittäin kevyestä TR90 muovimateriaalista. Aurinkolasit ovat väriltään kiiltävän musta, harmaalla puolipeili linssillä. Aurinkolaseissa on suorat taaksekaartuvat aisat.

FC3
Base 8

Poistotuotteilla ei ole vaihto- eikä..

Varastossa: 1 kpl

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »