« Takaisin

Airport San Francisco lukulasitSan Franciscon lukulasilajitelma on valmistettu täysin metallista, ja malliston inspiraation lähde on kuuluisa Golden Gate silta ja erityisesti sen jylhät linjat ja muodot. Lukulasien paksut reunat, tupla nenäsilta, tarkat yksityiskohdat ja upeat väriyhdistelmät tekevät näistä lukulaseista erittäin näyttävän kokonaisuuden. Lisäksi lukulaseissa on muoviset aisanpäät sekä sinisen valosuodatinlinssit, jotka tarjoavat huomattavaa helpotusta silmille, käyttäessä älylaitteita.

San Francisco lukulasit ovat ehdottomasti sinulle, joka haluaa tarjota laadukkaita ja persoonallisia metallisia lukulaseja varustettuna sininenvalosuodatin linsseillä. 

Sisältää 16 kpl ( +1.0, +1.5, +2.0 ja +2.5 voimakkuudet neljäsä eri mallista). Lukulasit sisältävät pehmeän kuviollisen mikrokuitupussukan sekä näyttävän Airport esittelytelineen.

Lisätiedot

Valmistaja : Airport by Centrostyle, Italia
Koko: 52
Väri: Metallivärit
Määrä: 16 kpl

Suosittelemme myös

Retro Panto Reader, Sininen

60848_2016.jpg&width=280&height=500
Retrohenkinen muovista valmistettu valmislasi perinteisellä sinisellä ja läpikuultavalla värillä. Lukulaseissa on laadukkaat metallisaranat sekä taipuvat Koala -aisat, jotka kaartuvat pääntaakse, tarjoen ergonomisen käyttökokemuksen.
Sisältää myös pehmeän kotelon.

Kid 6-8 yrs. 51 Flower

16913.jpg&width=280&height=500
Lasten kaarevat ja korkeat aurinkolasit ovat valmistettu pehmeästä ja joustavasta muovimateriaalista. Kirkkaan pinkkien aurinkolasien aisat ovat koristeltu kukka ja tähti kuvioilla. Lisäksi aisojen sisäpinnat ovat vuorattu pehmeällä kumimateriaalilla estämään lasien liukumista.

Harmaat polarisoivat..

Varastossa: 1 kpl

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »