« Takaisin

Progear H2OProgear H2O linssitettävät uimalasit on tarkoitettu niin harrastelijoille kuin todellisille vesipedoille. Linssitettäviin uimalaseihin on mahdollista asentaa kaiken tyyppiset linssit juuri sinun toiveitesi mukaan.

Parhaiten Progear tuotteita kuvaa sanat "laatu ja toimivuus". Tämä myös näkyy ja tuntuu Progear H2O uimalaseissa, sillä Progear uimalasit on valmistettu jämäkästä polykarbonaatista, joka on päällystetty pehmeällä ja hygieenisellä silikonilla.

Uimalasien lisäksi mukaan myös pehmeä neopreeni säilytyspussi, kolme (3) erikokoista nenäsiltaa, kolme (3) kappaletta O-silikonirengasta.

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Indigo Tilattavissa
Smoke Tilattavissa
Violet Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : Progear, USA
Koko: Standard/ Linssi koko 38,5 x 26,6 mm
Malli: Linssitettävä

Suosittelemme myös

Kid 5-7 yrs. 51 Cats

16945.jpg&width=280&height=500
I LOVE CATS! Lasten kissamaiset aurinkolasit ovat valmistettu pehmeästä ja joustavasta muovimateriaalista. Kiiltävän fuksian aurinkolasit sisältää leveät aisat, joita koristaa valkoiset kissa-aiheiset yksityiskohdat. Lisäksi aisojen sisäpinta on vuorattu pehmeällä kumimateriaalilla estämään lasien valumista..

Varastossa: 1 kpl

Näyttöpäätelasit F0218 plano 49

f0218.JPG&width=280&height=500
Aikuisten päätelasit sisältää laadukkaat sinisen valon suodatin plano linssit. Päätelasit takaavat mukavamman lukukokemuksen ja älylaitteen käytön.
Päätelasit ovat valmistettu kovasta ja kevyestä muovista. Laseissä on myös miellyttävät flex aisat.

Kehyksen leveys on 137,7 mm ja linssin korkeus 42..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »