« Takaisin

Progear H2O LargeProgear H2O linssitettävät uimalasit on tarkoitettu niin harrastelijoille kuin todellisille vesipedoille. Linssitettäviin uimalaseihin on mahdollista asentaa kaiken tyyppiset linssit juuri sinun toiveitesi mukaan.

Parhaiten Progear tuotteita kuvaa sanat "laatu ja toimivuus". Tämä myös näkyy ja tuntuu Progear H2O uimalaseissa, sillä Progear uimalasit on valmistettu jämäkästä polykarbonaatista, joka on päällystetty pehmeällä ja hygieenisellä silikonilla.

Large koon uimalaseissa on suuremmat silmäkupit, jotka ovat leveydeltään 41,5mm ja korkeudeltaan 32,5mm

Uimalasien lisäksi mukaan myös pehmeä neopreeni säilytyspussi, kolme (3) erikokoista nenäsiltaa, kolme (3) kappaletta O-silikonirengasta.

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Indigo Tilattavissa
Smoke Tilattavissa
Violet Tilattavissa

Lisätiedot

Valmistaja : Progear, USA
Koko: Large/ Linssi koko 41,5 x 32,2 mm
Malli: Linssitettävä

Suosittelemme myös

Sun-Shield, 63

12700.jpg&width=280&height=500
Sun-Shield aurinkolasit normaalien silmälasien päälle sivuikkunalla ja vaihtolinsseillä.
Sun-shield aurinkolasikehys on valmistettu kevyestä ja kestävästä grilamid muovista. Taaksekääntyvät wrap-around aisat ja kehyksen muotoilu takaavat hyvän istuvuuden.  Aurinkolaseissa on myös korkealaatuisen polarisoidut..

Kid 5-7 yrs. 51 Cats

16945.jpg&width=280&height=500
I LOVE CATS! Lasten kissamaiset aurinkolasit ovat valmistettu pehmeästä ja joustavasta muovimateriaalista. Kiiltävän fuksian aurinkolasit sisältää leveät aisat, joita koristaa valkoiset kissa-aiheiset yksityiskohdat. Lisäksi aisojen sisäpinta on vuorattu pehmeällä kumimateriaalilla estämään lasien valumista..

Varastossa: 1 kpl

Näytä kaikki vastaavat tuotteet »