« Takaisin

Flip-up aurinkolasit, linssitettävätFlip-up linssitettävät urheilu- ja aurinkolasit polykarbonaatti peililinsseillä (FC3). Erittäin kevyet urheilulasit on valmistettu polykarbonaatista, jotka on varustettu sisäisellä clip-on:lla.

Urheilulasit on "Wrap-around" aisat, jotka kaartuvat pään taakse ja näin ollen pysyvät tukevasti päässä. Sisäinen clip-on on kooltaan 43 ja helppo linssittää. Nenätyyny on valmistettu pehmeästä kumista, joka estää lasit liukumisen päästä.

Sisältää myös kovan kotelon sekä varalinssit (FC1)

Lisätiedot

Valmistaja : Centrostyle, Italia
Koko: 150 - 28
Väri: Musta/punainen, harmaa peililinssi
Tuotenumero (ref:): 13585

Suosittelemme myös

Progear eyeguard strap XL

XL1041.jpg&width=280&height=500
Progear eyeguard strap malliston unisex urheilulasit vauhdikkaisiin urheilu- ja palloilulajeihin. XL koon lasit ovat suunniteltu nuorille ja aikuisille.
Progear laseja kuvastaa parhaiten sanat "laatu ja toimivuus." Linssit ovat valmistettu kestävästä polykarbonaatista, jotka pitävät sisällään myös kovan..

Medium 49-21

medium_49.jpg&width=280&height=500
Centrostylen urheilu- ja palloilulasit ovat hyvin suojaavat sekä iskunkestävät. Kehys on valmistettu kovasta nylon muovista ja linssit on valmistettu kestävästä polykarbonaatti muovista. Laseissa on pehmeä silikoninen sisävuori, joka takaa hyvän istuvuuden.
Laseissa on myös erinomainen ilmankierto sekä..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »