« Takaisin

Flip-up aurinkolasit, linssitettävätFlip-up linssitettävät urheilu- ja aurinkolasit polykarbonaatti peililinsseillä (FC3). Erittäin kevyet urheilulasit on valmistettu polykarbonaatista, jotka on varustettu sisäisellä clip-on:lla.

Urheilulasit on "Wrap-around" aisat, jotka kaartuvat pään taakse ja näin ollen pysyvät tukevasti päässä. Sisäinen clip-on on kooltaan 43 ja helppo linssittää. Nenätyyny on valmistettu pehmeästä kumista, joka estää lasit liukumisen päästä.

Sisältää myös kovan kotelon sekä varalinssit (FC1)

Lisätiedot

Valmistaja : Centrostyle, Italia
Koko: 150 - 28
Väri: Musta/punainen, harmaa peililinssi
Tuotenumero (ref:): 13585

Suosittelemme myös

Linssitettävät urheiluaurinkolasit

13597.jpg&width=280&height=500
Linssitettävät urheiluaurinkolasit polykarbonaatti peililinsseillä (FC3). Erittäin kevyen urheilulasin etuosa, aisat sekä sisäinen Clip-on ovat valmistettu vahvasta Grilamid TR90:stä. Sisäinen linssitettävä Clip-on on kooltaan 40-23/ Base 6. Se on myös yhteensopiva aina -/+3 vahvuisille linsseille.
Urheilulasit..

Progear eyeguard sport S

S1010.png&width=280&height=500
Progear eyeguard malliston unisex urheilulasit vauhdikkaisiin urheilu- ja palloilulajeihin. S koon lasit ovat suunniteltu 6-10-vuotiaille lapsille
Progear laseja kuvastaa parhaiten sanat "laatu ja toimivuus." Linssit ovat valmistettu kestävästä polykarbonaatista, jotka pitävät sisällään myös kovan pinnoitteen..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »