« Takaisin

Linssitettävät urheiluaurinkolasitLinssitettävät urheiluaurinkolasit polykarbonaatti peililinssillä (FC3). Erittäin kevyen urheilulasin etuosa ja aisat ovat valmistettu vahvasta Grilamid TR90:stä. Lasit on mahdollista linssittää jopa +/- 7 vahvuisilla linsseillä. Urheilulasien lasien mukana tulee 2 pr varalinssejä: Oranssit FLASH peililinssit (FC1) sekä tummanharmaa FLASH peililinssit (FC3).

Urheilulasit on varustettu vaihdettavilla liukumattomilla aisanpäillä. Nenätyynyt ovat valmistettu pehmeästä kumista, joka myös estää lasien liukumista.

Urheilulasien mukana tulee myös säädettävä pääpanta sekä irroitettava lisäpehmuste lasien sisäosaan sekä kova kotelo.

Lisätiedot

Valmistaja : Centrostyle, Italia
Koko: 58-26
Väri: Tummanruskea/ harmaa flash peililinssi (FC3)
Tuotenumero (ref:): 13598

Suosittelemme myös

Humphrey`s aurinkolasit 52

4728.jpg&width=280&height=500
Humphrey`s by Eschenbachin matalat metalliset aurinkolasit. Aurinkolasit on väriltään gun metal. Aurinkolaseissa on 60% harmaat linssit, jotka ovat siimakiinnityksellä. 
Tuote on ollut edustajan laukussa mallikappaleena.
Poistotuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Varastossa: 1 kpl

Baby One 2-5 v.

babyone_cs_1.JPG&width=280&height=500
Centrostylen uusi lasten aurinkolasimallisto Baby One. One-piece aurinkolasit eivät sisällä ollenkaan metalliosia tai latexia. 
Aurinkolasit ovat valmistettu erittäin pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka tekee aurinkolaseista ennennäkemättömän kevyet ja kestävät. Aurinkolasit ovat suunniteltu..
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »