Uutiset

Uusi Topcon tuoteportfolio on nyt ladattavissa

Olemme julkaisseet Topcon laitteiden tuoteportfolion, jonka avulla kaikki laite-esitteet ja tiedot ovat kätesi ulottuvilla.

Lataa itsellesi tuoteportfolio kätevästi Dropbox -linkin kautta:

https://www.dropbox.com/sh/8yr0odi6d46ve0d/AABmaHT...

Kaikki huurteenestoaineet - 20 % alennuksella

Aloitamme suuren huurteenestoaineiden kampanjan ja tarjoamme nyt kaikki huurteenestoainesetit - 20 % alennuksella. Suositut ja tehokkaat huurteenestoaineet soveltuvat, niin arki kuin työkäyttöön.

Tämä on myös oiva tilaisuus valmistautua ensi syksyn koleuteen. Huurteenestotuotteissa on 1,5 vuoden säilymisaika. Vahvoissa huurteenestogeeleissä säilymisaika on 2 vuotta.Tarjous on voimassa, niin kauan kuin tavaraa riittää, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä.

Huurteenestotuotteet ovat saatavana suoraan varastostamme:

Italian testivoittaja - No Fog huurteenestoliinat


Italian testivoittaja! No fog tuoteperhe kasvaa helppokäyttöisellä 15 x 18 cm huurteenestoliinalla. Puhdistusliina on valmistettu pehmeästä mikrokuidusta ja se sopii kaiken tyyppisille linsseille ja pinnoille. Uusi No fog huurteenestoliinan suosio on ollut valtava erityisesti monelle kasvomaskia pitävälle henkilölle.

No fog huurteenestoliina tarjoaa 8-12 tunnin huurteenestokeston sekä parhaillaan jopa 200 käyttökertaa.

Velikuusamo Oy ja Spect Redbull eyewear yhteistyöhön

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme aloittaneet vuoden vaihteessa yhteistyön itävaltalaisen Spect Eyewearin ja sen tunnetuimman brändin Redbullin kanssa. Spect Redbull valmistavat innovatiivisia ja näyttäviä aurinkolaseja sekä laskettelulaseja, jotka sopivat aktiiviseen ja urheilulliseen elämäntyyliin.

Redbull tuotteiden myynnistä vastaa meidän myyntiedustajamme Villehart Kuusamo, joka kertoo mielellään lisää Spect Redbull tuoteperheestä ja yhteistyöstä

Koronaviruksen (COVID-19) vaikutukset toiminnassamme

Haluamme tiedoittaa, että olemme normaalisti auki ja laiteasennukset suoritetaan sopimusten mukaan, huolimatta koronaviruksen (COVID_19) aiheuttamista seurauksista.

Tämän poikkeuksellisen ajan tuotteiden toimitusajoissa saattaa ilmetä viivästyksiä ja katkoja. Pandemian takia olemme lisänneet tuotteiden varastomääriä, jotta pystymme tarjoamaan toimivaa palvelua.

Muistakaa pitää huolta hyvästä käsihygienista sekä mahdollinen sosiaalinen turvaväli muihin ihmisiin. Puhtain käsin kohti kirkkaampaa tulevaisuutta!

Juhlavuosi! Velikuusamo Oy täyttää 20 vuotta

Vuosi 2020 on merkittävä vuosi meille! Tänä tammikuussa tulee kuluneeksi tasan 20 vuotta, siitä kun Velikuusamo Oy sai alkunsa Tornionjokilaaksossa sijaitsevasta

Ylitornion kunnasta, omakodin ullakolta. Samalla haluamme myös onnitella
yrityksen perustajaa Veli Kuusamoa, joka täyttää pyöreitä 60 vuotta


Synttäreiden kunniaksi tarjoamme tammikuun ajan kaikista tuotteistamme -20% alennuksen. Tulossa on
myös hurjia laitetarjouksia aina maaliskuun loppuun asti.

Joulun poikkeukselliset aukioloajat

Varastomme on suljettuna koko jouluviikon ajan (viikko 52). Palvelemme puhelimitse normaalisti joulun ajan, lukuunottamatta joulunpyhäpäivinä 24.-26.12.

Rauhallista Joulua sekä lämmin kiitos kuluneesta vuodesta!

Aiheeseen liittyvä kuva

Lähetykset perille Matkahuollon kautta

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU laajoista lakkotoimista johtuen toimitamme tilaukset Matkahuollon kautta. Halutessanne toimitamme lähetyksen perille toimipisteeseenne tai vaihtoehtoisesti voitte itse noutaa lähetyksenne lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä.

Ilmoitattehan tilauksen yhteydessä toivotun toimitustavan.

Pahoittelemme lakosta aiheutuneita viivästyksiä.

Centrostylen tehdas suljettu vuosiloman johdosta 19. elokuuta asti

Toimittajamme Centrostyle on suljettu 5.9.- 19.8.2019 välisen ajan vuosiloman johdosta. Huomioithan, että tämä vaikuttaa joidenkin tilattavien tuotteiden toimitusaikoihin, vaikka olemme täyttäneet kattavasti varastomme loman ajaksi.

Eye-Light -Kuivasilmähoitolaite

Yksinkertainen, mutta tehokas hoito kuiville silmille (videot)

Lahden SSLY kevätkoulutuspäivillä viime viikolla ensiesittelynsä saanut Eye-Light kuivasilmähoitolaite on lyhyessä ajassa kerännyt paljon mielenkiintoa.

Eye-Light vapauttaa tukkiutuneita Meibomin rauhasia nopeasti ja vaivattomasti valohoidon ansiosta ilman geeliä. Alta löydät videot molemmista hoitovaiheista: OPE/IPL sekä LLLT.

Linkki tarkempaan tuote-esittelyyn alla:


This is Eye-light

"Light modulation with optimal power energy – new dry eye treatment for upper and lower eye lids

Eye-Light® is an (intensive pulse light) IPL and low level light therapy (LLLT), which combines light modulation with OPE.

Eye-Light® simultaneously treats the lower and upper eye lids with direct and indirect applications and has the added benefit of not needing the application of gel during the treatment process, thanks to the patented and unique cooling module" (Topcon medical)

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoa Eye-light kuivasilmähoitolaitteesta. Halutessanne, voimme lähettää sinulle myös tuote-esitteet


Maaliskuun uutiskirje: Me autamme Teitä suojaamaan silmänne auringolta

Maaliskuu teemana ovat Centrostylen uudet aurinkolasimallit, jotka löytyvät aina vauvasta vaariin. Hinta-laatusuhdeeltaan kehuja keränneet aurinkolasit ovat suurimmaksi osaksi polarisoiduilla linsseillä. Lisäksi aurinkolasien kevyt, mutta kestävä materiaalit tekevät aurinkolaseista hyvin miellyttävät pitää yllä.

Aurinkolasien lisäksi, meiltä löydät myös supersuositut Clip-on aurinkoripustimet, joista tämän kevään uutuutena löytyy pyöreä ja panto -mallit. Lisäksi uudet Flip-up nostettavat ripustimet ovat saatavilla uudella pienemmällä nostomekanismilla ja Clip-on ripustimia on kattavasti saatavilla myös keltaisella linssillä. Päällepantaviin Sun-Shield aurinkolaseihin on tullut myös kevään aikana uusi pyöreä malli sekä lasten kulmikas malli.

Ei muutakuin tutustumaan kevään uutuuksiin!

Helmikuun uutiskirje: Lissamine Green ja huurteenestoaineet tarjoaa Velikuusamo Oy

Helmikuun teemana ovat optometriapäivilläkin kehuja kerännyt Lissamine Green testiliuskat, jotka ovat nyt saatavilla varastostamme. Meiltä löydät myös Fluoreseiinit sekä Schirmer testit.

Jälleen on se aika vuodesta, kun silmälasien omistajat, moottorikelkkailijat, laskettelijat, hiihtäjät jne. taistelevat huurtumisen kanssa. Apua huurtumiseen tarjoaa Centrostylen No Fog huurteenestoaineet, jotka ovat saatavilla helppokäyttöisenä spray suihkepullona sekä tehokkaana geelinä. Molemmat huurteenestoaineet ovat hygienisoivia, alkoholittomia ja sopivat kaikentyyppisille linsseille, myös erikoispinnoitteisille.

Ilmottaudu meidän Optometriapäivillä järjestettävään workshoppiin

Olemme myös mukana Näe2019 Optometriapäivillä 11.-12. tammikuuta 2019 Helsingissä messukeskus Siivessä. Ilmoittaudu mukaan osastollamme järjestettävään silmän kuvantamisen ja etäkonsultaatio workshopiin. Workshop järjestetään lauantaina 12.1.2019 klo 13 -14. Tervetuloa mukaan!

Löydät ilmoituslomakkeen löydät alla olevasta linkistä:


Uusi Hood Glaucoma raportti Topconin DRI OCT Tritonille

Uusi glaucoma-raportti on kehitetty yhteistyössä professori Donald C. Hoodin kanssa. Raportti auttaa ymmärtämään verkkokalvon vaurion ja visuaalisen kentän häviämisen välistä suhdetta.

Lisätietoa löydät Hood Glaucoma raportista PDF-esitteestä, jonka löydät alla olevasta painikkeesta.

Marraskuun uutiskirje: Kaikki pajatarvikkeet nyt -20% vuoden loppuun saakka.

Marraskuun teemana ovat pajatarvikkeemme mm. nenätyynyt, ruuvit, pihdit, pinsetit, liimat ja siimat jne. Tarjoamme Teille kaikista pajatarvikkeista -20% alennuksen vuoden loppuun saakka.

Olemme myös mukana Kuopiossa järjestettävissä SSLY syyskoulutuspäivillä 9.-10.11.2018. Tulethan käymään osastollamme moikkaamassa. Osastollamme on myös Topconin edustaja Hollannin päämajasta.

Video: Dr. Netan Choudhry - Evolution of OCT Imaging Swept Source OCT

Videossa Tri. Netad Choudhry, Toronton yliopistosta, kertoo kattavasti DRI OCT Triton, Swept Source OCT hyödyistä sekä kliinisen käytön soveltamisesta.

Alta löydät myös Topcon DRI OCT Triton sarjan sähköisen esitteen. Käyhän kurkkaamassa.

Topcon DRI OCT Triton sarjan sähköinen esite

Ensi kuukauden mainosesitteen teemana on Topconin valmistamat OCT laitteet. Teeman mukaisesti, pääset nyt tutustumaan Topconin OCT -laitteiden lippulaivaan englanninkielisen sähköisen esitteen kautta.

Kuvan alta löytyvästä painikkeesta pääset Topconin kattavaan Topcon DRI OCT Triton tuotesarja sähköiseen esitteeseen.

Tiesitkö, että OCT Triton on maailman ensimmäinen, jossa yhdistyvät etu- ja takaosa Swept Source OCT.

Uudistimme Progear suojalasien tilausmenetelmän

Tilaa persoonalliset Progear -suojalasit urheiluun ja vapaa-aikaan nyt helposti ja edullisesti.

Olemme kevään aikana uudistaneet Progear -tilausmenetelmän. Sen ansiosta voimme toimittaa Sinulle yksilölliset Progear -suojalasit nopeasti ja edullisesti omilla voimakkuuksilla.

Tilaus käy helposti tilauslomakkeen lähettämisellä meille! Täytät vain asiakkaan tiedot

Progear -mallistosta asiakas valitsee:

  1. mallin
  2. värin
  3. koon
  4. pääpannan
  5. linssit

Tilaat vain kuuden kehyksen esittelymalliston!

Tilauslomakkeeseen lisäät:

  1. voimakkuudet
  2. pd
  3. rajan korkeudet

Artikkeli: Ocusweep -mittauslaite ja toiminnallisen näkökyvyn tärkeys esillä Ajonäköpäivillä

Artikkeli Ocusweep -mittauslaitteesta ja toiminnallisen näkökyvyn tärkeydestä.

Alla olevasta linkistä Näkemisen ja silmäterveyden toimialan -sivuston luomaan artikkeliin.

https://www.naery.fi/digilehti/ajonakopaiva-keraa-...

Ocusweep saatavilla myös verkkokaupastamme. Lisätietoa Ocusweepin toiminnoista ja käytöstä voi tiedustella Arilta ja Veliltä

.

Keväällä tapahtuu! Seuraa uutuuksia ja liity postituslistallemme

Nyt kuulolla! Kevään aikana Velikuusamo Oyn verkkokauppaan lisätään tukku uutuustuotteita sekä tarjouksia.

Uutuustuotteet ja merkittävimmät lisäykset löydät parhaiten seuraten Uutuudet -kategoriaa. Lisäksi ilmoitamme uutuuksista ja ajankohtaisista päivityksistä kuten tapahtumista, tarjouksista ja verkkokaupan päivityksistä postituslistan kautta.

Älä jää siis paitsioon! Varmista että olet ilmoittautunut postituslistallemme ja näin ollen, pysyt aina ajan tasalla koskien tärkeimpiä uutisia ja päivityksiä

Uudistimme Velikuusamo Oyn ulkoasun

Vuoden 2018 kunniaksi päivitimme Velikuusamo Oyn sivuston. Tahdomme tarjota asiakkaillemme selkeää ja helppoa asiointia sivustoillamme sekä luoda miellyttävä ensivaikutelma.

Nyt löydät etusivuilta helposti mm. ajankohtaisimmat uutiset ja tapahtumat, uutuustuotteet, yhteystiedot sekä linkin verkkokauppa-asiointiin. Verkkokauppa toimii samalla kaavalla kuten aiemmin, eli voit kirjautua yhä nykyisillä tunnuksillasi verkkokauppaamme.

Kuulemme mielellämme mielipiteesi uudesta sivustostamme sekä yleisen asiointikokemuksesi. Tämä auttaa meitä kehittään toimintaamme ja parantamaan nykyistä asiakastyytyväisyyttä.